Het ontstaan…

We zijn altijd op zoek om  bijzondere en leuke ervaringen te kunnen bieden. Daarvoor hebben we wel 30 Dafjes voor je klaar staan.

Denk ook eens aan een vakantie met een Dafje of aan een arrangement met de familie of met het bedrijf!

Op pad met een Dafje… een unieke beleving!

Ervaar het autorijden van weleer en ga met een zogenaamde Truttenschudder op ontdekkingsreis! Dat trekt altijd bekijks. Even tuuteren en er wordt zeker gezwaaid.
Wij zijn gevestigd nabij Kuinre, aan de rand van de Weerribben. Dit prachtige waterrijke en groene gebied is een genot om te ontdekken. Maar ook de Friese Meren liggen vlakbij. Evenals Giethoorn, Urk, Schokland, de hunebedden in Zuid-West Drenthe en noem zo maar op…
De mooiste onontdekte gebieden van Nederland! Je kunt een route meekrijgen voor de Weerribben of voor het mooie Gaasterland, maar je kunt natuurlijk ook een eigen gekozen route rijden. Jij zit aan het stuur, dus jij bepaalt!

Hoe werkt het?

Je kunt kiezen om een hele dag of halve dag Dafje te rijden. Ook 2 uurtjes is een optie. Daarnaast is huur voor meerdere dagen ook een mogelijkheid. Voor grotere groepen kunnen we zelfs de Dafjes op locatie brengen.

Bij aankomst krijg je een uitvoerige uitleg over de werking van het Dafje. Niet ingewikkeld, maar toch net even wat anders als een gewone auto. Zo heeft een Dafje een Variomatic-aandrijving die bedient wordt met het Pientere Pookje. Heel eenvoudig en relaxed autorijden!
De WA-verzekering en brandstof is inclusief. Alleen schades door roekeloos rijden worden niet gedekt. De bestuurders moeten minimaal 23 jaar zijn.

Kies maar uit!

Onderstaand vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen.
Kies je favoriet uit en stuur ons een reserveringsaanvraag. Wij bevestigen dan de boeking. U kunt met 2 personen maar ook met het hele gezin in het Dafje (max. 4 personen per Dafje, of 2 volwassenen en 3 kinderen). Ook kinderzitjes passen in een Dafje, geef dit wel even aan bij de boeking.

1 Dag of korter

Hele Dag:     140 euro
Halve Dag:   100 euro
2 uren:           75 euro
Inclusief brandstof, route
en WA-verzekering.  Maximaal 5 personen

Meerdere dagen

2 dagen:       220 euro
3 dagen:       280 euro
4 dagen:       340 euro
Weekprijs:  450 euro
Inclusief WA-verzekering. Maximaal 5 personen

Dafjes op locatie

Door heel Nederland, voor grotere groepen (tot 30 Dafjes):
140 euro per Dafje per dag. Transport: 50 euro start + 1,25 euro per kilometer (heen en terug).

Inclusief brandstof en WA-verzekering.