Geweldige Ligging…

Kom Genieten is gelegen tegen Kuinre, tegenover het enorme Kuinderbos.
Vlakbij de Weerribben, het pareltje van Nederland. Een prachtig watergebied en heerlijk rustig en pittoresk.
Ook hebben we de Friese meren dichtbij, samen met de verrassende nieuwe natuur van Flevoland. Zelfs de heide en het eerste hunebedden zijn niet zo ver weg, dus…

Kom Genieten!

Loopafstand…
Het enorme en waterrijke Kuinderbos van 1100 hectare ligt meteen voor uw deur. Heerlijk om te wandelen, te fietsen of te mountainbiken. Ook direct naast de camping ligt het mooie Zuiderzee-dorpje Kuinre. Daar vindt u ook een restaurantje, snackbar en een supermarkt met een slager.

Kortbij, op de fiets of met de auto…
Op 5 kilometer afstand ligt het prachtige Nationaal Park de Weerribben-Wieden. Dit is het grootste moerasgebied van Europa. Een fantastisch wandel- en fietsgebied. Vergeet niet om in een fluisterbootje te stappen of te kajakken om te genieten van de rust en de fantastische natuur! Giethoorn ligt ook in de buurt maar als je op zoek bent naar de rust, dan ga je voor De Weerribben. Juist dit deel ligt bij ons om de hoek! De Orchideeënhoeve, Europa’s grootste overdekte tropische tuin, met haar vlinders en apen, ligt maar op 2 kilometer Camping Kom Genieten. In het voorjaar kunt u ook genieten van de prachtige tulpenvelden die rond ons heen in bloei staan. Het mooie strand van het gezellige Lemmer ligt maar op een kwartiertje rijden. Verder liggen De Friese meren liggen ook dichtbij, zoals bijvoorbeeld het Tjeukemeer. Nog meer water: het meertje de Wellerwaard heeft haar eigen strand, speeltuin en restaurant. Het natuurgebied de Rottige Meente ligt ook binnen handbereik. Of wat dacht u van het historische Schokland, het prachtige vissersdorp Urk en het mooie Blokzijl?

Op een half uurtje rijden:
Daarnaast bent u binnen een half uurtje rijden in het beroemde Giethoorn. Maar u staat in dezelfde tijd naast een heus hunebed. Of wat denkt u van de mooie Zuiderzee-stad Kampen? Zelfs een subtropische zwembad van Joure ligt binnen een half uur rijden! De achtbanen van Walibi Flevoland zijn niet veel verder weg.

Onze locatie op Maps: