Kamperen voor groepen…

Speciaal voor families, vriendengroepen, gezelschappen en scholen hebben wij een groepskampeerveld met eigen ruimte, zowel buiten als binnen!  Het is een apart gelegen veld, speciaal en alleen voor jullie groep, met daarbij een eigen sanitairgebouw, een eigen keuken en een eigen zaal, zodat jullie ook bij minder weer gezellig samen kunnen zijn.

LET OP: VOOR LOSSE OVERNACHTINGEN VAN KAMPEERDERS, TOERCARAVANS  EN CAMPERS IS DE CAMPING NIET GEOPEND.

Heerlijk gezellig samen de tijd doorbrengen!

Kom genieten van jullie eigen groepsveld met:

       • eigen sanitairgebouw
       • eigen zaal met keuken
       • ruimte voor sport en spel
       • speeltuintje voor de kinderen
       • 2 blokhutten (voor 10 personen totaal) beschikbaar
       • tenthuur mogelijk
       • catering mogelijk
       • eventueel met een avond feestzaal te boeken

Onze camping is laagdrempelig en ruim van opzet. Voor de beweging hebben we een sportveld voor sport en spel, een speeltuin en ook een tafeltennistafel en een basketbalplek.

Met zijn allen eten? Gebruik jullie eigen keuken of maak gebruik van onze catering. ‘S avonds een feestje houden? Daarvoor hebben we een oergezellige feestzaal beschikbaar!

Even er op uit met zijn allen? Mogelijkheden genoeg!  We zijn direct gelegen naast het enorme Kuinderbos. En ook het prachtige Nationale Park De Weerribben ligt vlakbij. Even als de mooie Zuiderzeestadjes Lemmer en Blokzijl. Op loop afstand vind je een supermarktje in het dorpje Kuinre.

Wij zijn gelegen tegen Kuinre,  aan de rand van de waterrijke Weerribben (Kuinre). Direct tegenover het enorme Kuinderbos. Op de grens van Flevoland, Overijssel en Friesland. De Friese Meren, Giethoorn, Lemmer, Urk en de verrassende nieuwe natuur van Flevoland.
Klik hier om meer te ontdekken over onze ligging.

Ontdek hieronder meer over het groepskamperen.

Of denk ook eens aan een stacaravan of chalet op één van onze jaarplaatsen.

Groepskamperen

Met groepszaal en keuken

Voor groepen hebben wij een apart kampeerveld waar u samen gezellige dagen kunt doorbrengen. Met uw eigen sanitair én met uw eigen groepszaal en keuken. Extra genieten van een feestavond  (tot in de late uurtjes) of van een buffet in de grote zaal kan natuurlijk ook.

Voor hebben we een mooi en privé kampeerveld, direct naast het sanitair gebouw en naast de groepszaal met eigen keuken. Mocht u met een hele grote groep komen (meer dan 60 personen) dan is er op een ander veld nog voldoende ruimte genoeg voor extra caravans of tenten. Een speeltuintje, een tafeltennistafel én een basketbalmogelijkheid zijn ook aanwezig. Evenals een veld voor sport en spel. Het Kuinderbos en de Weerribben liggen heel dicht bij voor allerlei activiteiten, dus Kom Genieten!

Geen eigen tenten of caravans? Huurtenten zijn ook mogelijk.
Ook voor 1 nacht, in combinatie met een feestavond, kunt u bij ons terecht.

De prijzen zijn scherp en overzichtelijk:

Met groepszaal, keuken en groepssanitair:

Vast tarief voor 2 nachten, tot 25 personen     695 euro
Vast tarief voor 3 nachten, tot 25 personen     975 euro
Tarief p.p.p.n. vanaf 25 personen                        8 euro

De toeristenbelasting is 0,77 euro per persoon per nacht.
Uw kampeermiddelen, auto’s, stroom en water zijn allen inclusief.

Aankomst vanaf 12.00 uur. Vertrek voor 17.00 uur. De ruimtes dienen weer schoon opgeleverd te worden.

Neem voor de mogelijkheden en wensen voor catering of een feestavond in de grote zaal even contact met ons op

Jaarplaats

Uw eigen plek, het hele jaar door!

Veel mensen hebben het nodig om af en toe tot rust te komen in een groene omgeving. Zeg maar gerust onthaasten. Dan bent u bij ons aan het goede adres. U kunt op een van onze jaarplaatsen een chalet of stacaravan plaatsen. We hebben vaak ook een aantal chalets te koop staan en er is nog plaats, want we zijn nog maar net begonnen! Het genieten kan beginnen en dat hoeft geen enorme investering te zijn.

Camping Kom Genieten is een ruime en groene camping, maar dat betekent gelukkig niet dat u verplicht bent om een heel duur en nieuw chalet te plaatsen. En bij ons hoeven niet alle chalets en stacaravans hetzelfde te zijn. U kunt uw eigen jaarplaats inrichten met meer beplanting voor meer privacy of met meer bestrating, maar ook met een veranda. Binnen bepaalde marges kan zo een ieder zijn eigen heerlijke plek creëren. Zo hoeft u bij ons niet bij de buurman naar binnen te kunnen kijken en kunt u gewoon genieten van uw privacy! Wij houden natuurlijk wel de vinger aan de pols om voor iedereen het park netjes en gezellig te houden.
We hebben groen open velden maar ook meer beschutte velden.

Wij liggen aan de rand van het mooie dorpje Kuinre. Wat een gemak met de supermarkt en een restaurantje om de hoek!

Onze prijzen zijn overzichtelijk en scherp.
We hebben jaarplaatsen vanaf 150 m2 en vanaf ongeveer 1500 euro per jaar.

Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bekijken!
Kijk hier verder voor de jaarplaatsen en voor de chalets en stacaravans die wij te koop hebben.

Wij zijn het hele jaar geopend dus u kunt het hele jaar genieten van uw eigen plekje, maar wel alleen voor recreatief gebruik!

Bel of mail ons voor meer informatie:
06 45750773 of neem contact met ons op.

Chalet of Stacaravan kopen

chalet te koop komgenieten.nl

Te koop

Bij ons kunt u ook terecht voor het kopen van een chalet of stacaravan welke al op een mooie plek staat.

Veel mensen hebben het nodig om af en toe tot rust te komen in een groene omgeving. Zeg maar gerust onthaasten. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Het genieten kan beginnen en dat hoeft geen enorme investering te zijn!

Wij hebben op dit moment nog een aantal jaarplaatsen vrij en ook regelmatig stacaravans en chalets te koop.  Neem contact met ons voor meer informatie!

Een andere keuze?
Staat het juiste chalet er voor u niet bij? Kom kijken voor een jaarplaats. Wij werken samen met een aantal bedrijven voor het plaatsen van een nieuw of gebruikt chalet. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen stacaravan kopen of meenemen en bij ons plaatsen!

Meer informatie of vragen? Neem dan contact met ons op: