Samen eten en…

Kom Genieten van een etentje met de familie, vrienden of met het bedrijf.

Voor en tijdens het eten kunt u een spannend en gezellig spel spelen. Wie Kraakt de Kluis?

Kom Genieten!

AAN TAFEL!

Samen genieten van een heerlijke maaltijd. Dat kan bij ons vanaf dit najaar! Met een diner, buffet, bbq, plaatgrillen… alles is mogelijk. U kunt ook kiezen voor Spanning aan tafel. Daarmee speelt u een Kraak de Kluis spel tijdens het eten. Gezellig en een stukje competitie!
U kunt vanaf 15 personen boeken. Een combinatie met een activiteit kan natuurlijk ook. Kijk hiervoor bij de Arrangementen.

Spanning aan Tafel!

Een arrangement waarin spel, gezelligheid en lekker eten centraal staat! Bijvoorbeeld met een Kraak de kluis spel waarbij uw gezelschap in groepjes allerlei vraagstukken moet op lossen om de kluis te kraken.

U begint met de spel uitleg, onder het genot van een drankje. Daarna gaan we kijken wie de het meeste vraagstukken oplost en als eerst de Kluis open krijgt. Ondertussen geniet u van een heerlijk diner of buffet.

Prijzen met het spel, 3 consumpties, buffet, barbecue of diner van de Chef vanaf 34 euro per persoon. Minimaal 15 personen.

Neem contact met ons op voor uw invulling van het spel en het buffet of diner!

Genieten aan Tafel!

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een gezamelijk diner van de Chef, verrassende buffetten, een heerlijke barbecue of uitgebreid plaatgrillen.

Voorbeelden van de mogelijkheden:

  • 5 gangen Diner van de Chef: vanaf 32 euro
  • Paella avond: vanaf 18 euro
  • Mediterreaans Buffet: vanaf 27 euro
  • Hollands Buffet: vanaf 21 euro
  • Zuid Afrikaans Buffet: vanaf 26 euro
  • BBQ: vanaf 19 euro
  • Plaatgrillen: vanaf 23 euro

De prijzen zijn natuurlijk afhankelijk van de exacte invulling en wensen.Om alle mogelijkheden te bespreken, neem dan contact met ons op. Minimaal 15 personen.