Kom Genieten…

in Nederland én op La Palma!

Bijzondere belevingen en leuke ervaringen kunnen aanbieden aan onze gasten, daar doen we het voor! Daarvoor hebben we nu ook Kom Genieten opgericht.

Maar het is begonnen op het prachtige Canarische eiland La Palma. Daar hebben we een prachtig vakantiepark met 6 vakantiehuizen…Finca Sueño La Palma

Kuinderweg 52, 8315 PX Luttelgeest

In Nederland willen we mensen mooie dagen en vakanties laten beleven. Daarom hebben we KomGenieten opgezet. Met KomGenieten richten we ons op verblijfsrecreatie en dagrecreatie: Gelegen vlakbij de waterrijke Weerribben, het pareltje van Nederland. We hebben een groene camping aan de rand van een enorm bos. Met 70 jaarplaatsen voor chalets en stacaravans. En daarbij hebben we ook een locatie voor feesten en arrangementen. Voor families, bedrijven en vriendengroepen kunnen we tal van arrangementen aanbieden, met lunch, diner of bbq. Hiertoe behoren natuurlijk ook de Dafjesarrangementen. Dus Kom Genieten!

Bijzondere belevingen bieden doen we nu ook in Nederland, maar het is begonnen op de Canarische eilanden. Op het indrukwekkende Canarische eiland La Palma hebben we een eigen vakantiepark met 6 moderne vakantiehuizen opgebouwd: Finca Sueño La Palma (Droom van La Palma). Daar bieden we mensen ook een heerlijke beleving, want op vakantie op La Palma is een wereldreis in het klein. De tropische bossen, waterbronnen, een Grand Canyon, ruige ravijnen, mooie valleien en talloze vulkanen maken het eiland uniek! Gecombineerd met de relaxte sfeer maakt dat een geweldige ervaring. Zie voor meer informatie www.suenolapalma.nl

Met een Dafje jou echt iets unieks laten beleven in Nederland. Daarvoor hebben we www.dafjeweg.nl opgericht. Tijdens een vakantie of een dagje weg met een Dafje kun je zo de mooiste gebieden van Nederland ontdekken. De combinatie met heerlijke en bijzondere overnachtingen maakt dat een unieke vakantie!