Dafjes en meer…

In een tijd dat gezelligheid en vermaak niet vanzelfsprekend zijn, komen we met de Corona-proof Dafjesarrangementen.

Voor deze geweldige ervaring hebben we wel 30 Dafjes klaar staan. Voor bedrijven, gezinnen, families en groepen!

Kom Genieten

Een hilarisch dagje weg voor de hele familie, het hele bedrijf of met het gezin…

Ga met de Truttenschudder op ontdekkingsreis! Vanaf Kom Genieten vertrekt u voor een puzzeltocht vol onverwachte vragen die lang niet altijd te Googelen zijn! Er zijn arrangementen in vele soorten en maten. Je krijgt natuurlijk ook een overlevingspakketje mee voor onderweg met een versnapering en een drankje.
Voor grotere groepen en bedrijven hebben we ook allerlei mogelijkheden voor bijvoorbeeld lunch, buffet en barbecue. Ook combinatie- arrangementen van Dafje rijden en bijvoorbeeld Kajakracen, Haka-workshop of Kraak de kluis zijn mogelijk.

Hoe werkt het?

Wij hebben diverse arrangementen, ook voor grote groepen en bedrijven. Met meerdere Dafjes maar ook met maar 1 Dafje kun je deze competitie aangaan. Je gaat op pad in het Dafje en onderweg beantwoord je de vragen. De winnaar gaat naar huis met de medaille of met de beker. De rest moet dit natuurlijk nog een hele tijd aanhoren!

Bij aankomst krijg je een uitvoerige uitleg over de werking van het Dafje. Niet ingewikkeld, maar toch net even wat anders als een gewone auto. Zo heeft een Dafje een Variomatic-aandrijving die bedient wordt met het Pientere Pookje. Heel eenvoudig en relaxed autorijden!
De WA-verzekering en brandstof is inclusief. Alleen schades door roekeloos rijden worden niet gedekt. De bestuurders moeten minimaal 23 jaar zijn.

Kies maar uit!

Onderstaand vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen.
Kies je favoriet uit en stuur ons een reserveringsaanvraag. Wij bevestigen dan de boeking. Je kunt  met het hele bedrijf, de hele familie of bevriende stellen op stap. Er maximaal 4 volwassen personen in een Dafje of 2 volwassenen met 3 kinderen. Ook kinderzitjes passen in een Dafje, geef dit wel even aan bij de boeking.

Bedrijven en groepen (vanaf 12 personen)
De Dafbeleving…


Vanaf 54 euro p.p.

Met het bedrijf of met een groot gezelschap op pad? Kies dan voor een complete en hilarische puzzelroute door de prachtige Weerribben of het weidse Gaasterland. U kunt met 4 personen in een Dafje.  De arrangementen zijn op aanvraag te combineren met een picknick voor onderweg (12,50 euro p.p.).
Onderweg beantwoord je de vragen en krijg je de behendigheidsproef met het Dafje voor je kiezen. En de dagwinnaar wint de Daf-bokaal!.
Om het nog mooier te maken kun je ook tussendoor een uur met een fluisterbootje te varen door de prachtige Weerribben. Absoluut een aanrader!  Uitbreiding met de uitdagende Kajakrace is ook mogelijk!
De Gaasterlandroute is uit te breiden met een rondje Boerengolf bij een ijsboerderij.

Duur van de route: 3,5 tot 5 uur
(zonder of met extra activiteit)

Inclusief: aankomst met koffie, thee en koek, uitleg van de tour en het Dafje, puzzelroute met vragen,  de Dafbokaal,  overlevingspakketje met versnaperingen, de Dafproef, prijsuitreiking met een glaasje bubbels. Ook inclusief brandstof en verzekering. Eventueel inclusief Fluisterbootje varen of Kajakrace of Boerengolfen  (allen met consumptie).

Prijzen:
Dafje Weerribben (koffie en koek, route, prijsuitreiking met bubbels)
54 euro per persoon
Dafje Weerribben + varen  (koffie en koek, route, varen + consumptie, prijsuitreiking met bubbels)
62 euro per persoon
Dafje Weerribben + Kajakrace (koffie en koek, route, kajakrace + consumptie, prijsuitreiking met bubbels)
70 euro per persoon

Dafje Gaasterland (koffie en koek, uitleg, puzzelroute, Dafproef, prijsuitreiking met bubbels)
54 euro euro per persoon
Dafje Gaasterland + Boerengolf (koffie en koek, uitleg, puzzelroute, consumptie + Boerengolfen, Dafproef, prijsuitreiking met bubbels)
62 euro euro per persoon

Prijzen zijn inclusief BTW!

Arrangementen
De Weerribben


Vanaf 95 euro per Dafje!

Met het gezin, stellen, vrienden of familie… een prachtige en hilarische puzzelroute door de Weerribben. Je kunt met 4 personen in een Dafje (voor gezinnen geldt 5 personen).
Onderweg beantwoord je de vragen en de winnaar wint de Daf-bokaal!
Vanaf 3 Dafjes kunt u ook kiezen voor de hier naast aangegeven complete optie ‘De Dafbeleving’. Met onder andere ook de beroemde Daf-behendigheidsproef.

Om het nog mooier te maken kun je ook tussendoor een uur met een fluisterbootje te varen door de prachtige Weerribben.

Duur van de route: 3 tot 4,5 uur
(zonder of met fluisterbootje varen)

Inclusief: uitleg, puzzelroute met vragen, overlevingspakketje met versnaperingen, envelop met de antwoorden, de Dafbokaal, brandstof en verzekering. Eventueel Fluisterbootje varen.

Prijzen:
Puzzelroute Weerribben:
95 euro per Dafje met 2 personen + 30 euro per extra persoon (kinderen 15 euro).
Puzzelroute Weeribben + varen:
95 euro per Dafje  met 2 personen + 30 euro per extra persoon (kinderen 15 euro) + 20 euro per fluisterbootje

Prijsvoorbeeld: prijs voor een gezin van 2 volwassenen + 2 kinderen  inclusief Fluisterbootje = 95+ 2×15 + 20 = 145 euro (circa 36 euro p.p.)

Arrangementen
Het Gaasterland


Vanaf 95 euro per Dafje!

Met het gezin, stellen, vrienden of familie… een heerlijke en hilarische puzzelroute door het Gaasterland. Je kunt met 4 personen in een Dafje (voor gezinnen geldt 5 personen).
Onderweg beantwoord je de vragen en de winnaar wint de Daf-bokaal!
Vanaf 3 Dafjes  kunt u ook kiezen voor de hier naast aangegeven complete optie ‘De Dafbeleving’. Met onder andere ook de beroemde Daf-behendigheidsproef…

Om het nog leuker te maken kun je ook kiezen om ook een uur Boerenklompgolf te spelen. Hartstikke leuk!

Duur van de route: 3,5 tot 5 uur
(zonder of met activiteit)

Inclusief: uitleg, puzzelroute met vragen, overlevingspakketje met versnaperingen, envelop met antwoorden, Dafbokaal,  brandstof en verzekering. Eventueel Boerengolf.

Prijzen:
Puzzelroute Gaasterland:
95 euro per Dafje met 2 personen + 30 euro per extra persoon (kinderen 15 euro).
Puzzelroute Gaasterland + Boerengolf:
110 euro per Dafje met 2 personen + 37 euro per extra persoon (kinderen 22 euro).

Prijsvoorbeeld: 8 volwassenen met 2 Dafjes betalen samen  voor de puzzelroute: 2×95 + 4×30 = 310 euro  (circa 38 euro p.p.).