[rev_slider alias=”arrangementen”]

De beleving…

In een tijd dat gezelligheid en vermaak niet vanzelfsprekend zijn, komen we met de Corona-proof Dafjesarrangementen.

Voor deze geweldige ervaring hebben we wel 30 Dafjes klaar staan. Ook voor families en groepen.
Denk ook eens aan een vakantie of nachtje weg!

Een hilarisch dagje weg voor de hele familie, het hele bedrijf of met het gezin…

Ga met de Truttenschudder op ontdekkingsreis! Vanuit Kuinre vertrekt u voor een puzzeltocht vol onverwachte vragen die lang niet altijd te Googelen zijn! Er zijn arrangementen in vele soorten en maten. Je krijgt natuurlijk ook een overlevingspakketje mee voor onderweg met een versnapering en een drankje. De winnaar gaat naar huis met de Daf-bokaal! Voor grotere groepen en bedrijven is ook de beroemde Dafjes-behendigheidsproef onderdeel van de dag.
Voor meer mogelijkheden voor groepen en bedrijven verwijzen wij je voor alle mogelijkheden door naar onze andere site: www.KomGenieten.nl (binnenkort online) met daarop allerlei mogelijkheden zoals combinaties met lunch, buffet en barbecue. Maar ook combinatie-arrangementen van Dafje rijden en bijvoorbeeld Kajakracen, Haka-workshop of Kraak de kluis zijn mogelijk.

Hoe werkt het?

Met meerdere Dafjes maar ook met maar 1 Dafje kun je deze competitie aangaan. Je gaat per stel, gezelschap of gezin op pad in een Dafje. Voor groepen, families of bedrijven geldt dat u met 4 personen in een Dafje gaat. Wilt u toch met uw bedrijf maar met 2 personen in een Dafje? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Tijdens de prachtige en gezellige route beantwoord je de vragen en de winnaar gaat naar huis met Daf-bokaal! De rest moet dit natuurlijk nog een hele tijd aanhoren!

Bij aankomst krijg je een uitvoerige uitleg over de werking van het Dafje. Niet ingewikkeld, maar toch net even wat anders als een gewone auto. Zo heeft een Dafje een Variomatic-aandrijving die bedient wordt met het Pientere Pookje. Heel eenvoudig en relaxed autorijden!
De WA-verzekering en brandstof is inclusief. Alleen schades door roekeloos rijden worden niet gedekt. De bestuurders moeten minimaal 23 jaar zijn.

Kies maar uit!

Onderstaand vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden en prijzen. Kies je favoriet uit en stuur ons een reserveringsaanvraag. Wij bevestigen dan de boeking.
Er passen maximaal 4 volwassen personen in een Dafje of 2 volwassenen met 3 kinderen. Ook kinderzitjes passen in een Dafje, geef dit wel even aan bij de boeking.

De Dafbeleving…

Voor Bedrijven en Groepen (vanaf 12 personen)

vanaf 54 euro p.p.

Met het bedrijf of met een groot gezelschap op pad? Kies dan voor… een heerlijke en hilarische puzzelroute door de prachtige Weerribben of het weidse Gaasterland. U kunt met 4 personen in een Dafje. De arrangementen zijn op aanvraag te combineren met een picknick voor onderweg (12,50 euro p.p.).
Ontvangst met uitleg en koffie/thee/koek en dan van start…
Onderweg beantwoord je de vragen en krijg je de beroemde behendigheidsproef met het Dafje voor je kiezen. Bij terugkomst volgt de puntentelling en prijsuitreiking onder het genot van een glaasje bubbels.
De dagwinnaar gaat naar huis met de Daf-bokaal!.
Om het nog mooier te maken kun je ook tussendoor een uur met een fluisterbootje te varen door de prachtige Weerribben. Absoluut een aanrader!  Uitbreiding met de uitdagende Kajakrace is ook mogelijk!
De Gaasterlandroute is uit te breiden met een rondje Boerengolf bij een ijsboerderij.

Duur van de route: 3,5 tot 5 uur
(zonder of met extra activiteit)

Inclusief: aankomst met koffie, thee en koek, uitleg van de tour en het Dafje, puzzelroute met vragen, de Dafbokaal, overlevingspakketje met versnaperingen, de Dafproef, prijsuitreiking met een glaasje bubbels. Ook inclusief brandstof en verzekering. Eventueel inclusief Fluisterbootje varen of Kajakrace of Boerengolfen (allen met consumptie).

Prijzen:
Dafje Weerribben (koffie en koek, route, prijsuitreiking met bubbels)
54 euro per persoon
Dafje Weerribben + varen (koffie en koek, route, varen + consumptie, prijsuitreiking met bubbels)
62 euro per persoon
Dafje Weerribben + Kajakrace (koffie en koek, route, kajakrace + consumptie, prijsuitreiking met bubbels)
70 euro per persoon

Dafje Gaasterland (koffie en koek, uitleg, puzzelroute, Dafproef, prijsuitreiking met bubbels)
54 euro euro per persoon
Dafje Gaasterland + Boerengolf (koffie en koek, uitleg, puzzelroute, consumptie + Boerengolfen, Dafproef, prijsuitreiking met bubbels)
62 euro euro per persoon

Prijzen zijn inclusief BTW!

Arrangement
De Weerribben


Vanaf 95 euro per Dafje!

Met het gezin, stellen, vrienden of familie… een prachtige en hilarische puzzelroute door de Weerribben. Je kunt met 4 personen in een Dafje (voor gezinnen met kinderen geldt 5 personen).
Onderweg beantwoord je de vragen en de winnaar wint de Daf-bokaal!
Vanaf 3 Dafjes kunt u ook kiezen voor de hier naast aangegeven complete optie ‘De Dafbeleving’ om onder andere ook de behendigheidsproef te beleven.

Om het nog mooier te maken kun je ook tussendoor een uur met een fluisterbootje te varen door de prachtige Weerribben.

Duur van de route: 3 tot 4,5 uur
(zonder of met fluisterbootje varen)

Inclusief: uitleg, puzzelroute met vragen, overlevingspakketje met versnaperingen, envelop met de antwoorden, de Dafbokaal, brandstof en verzekering. Eventueel Fluisterbootje varen.

Prijzen:
Puzzelroute Weerribben:
95 euro per Dafje met 2 personen + 30 euro per extra persoon (kinderen 15 euro).
Puzzelroute Weeribben + varen:
95 euro per Dafje met 2 personen + 30 euro per extra persoon (kinderen 15 euro) + 20 euro per fluisterbootje

Prijsvoorbeeld: prijs voor een gezin van 2 volwassenen + 2 kinderen inclusief Fluisterbootje = 95+ 2×15 + 20 = 145 euro (circa 36 euro p.p.)

Arrangement
Gaasterland


Vanaf 95 euro per Dafje!

Met het gezin, stellen, vrienden of familie… een heerlijke en hilarische puzzelroute door het Gaasterland. Je kunt met 4 personen in een Dafje (voor gezinnen met kinderen geldt 5 personen).
Onderweg beantwoord je de vragen en de winnaar wint de Daf-bokaal!
Vanaf 3 Dafjes kunt u ook kiezen voor de hier naast aangegeven complete optie ‘De Dafbeleving’ om ook onder andere de beroemde behendigheidsproef te beleven.

Om het nog leuker te maken kun je ook kiezen om ook een uur Boerenklompgolf te spelen. Hartstikke leuk!

Duur van de route: 3,5 tot 5 uur
(zonder of met activiteit)

Inclusief: uitleg, puzzelroute met vragen, overlevingspakketje met versnaperingen, envelop met antwoorden, Dafbokaal, brandstof en verzekering. Eventueel Boerengolf.

Prijzen:
Puzzelroute Gaasterland:
95 euro per Dafje met 2 personen + 30 euro per extra persoon (kinderen 15 euro).
Puzzelroute Gaasterland + Boerengolf:
110 euro per Dafje met 2 personen + 37 euro per extra persoon (kinderen 22 euro).

Prijsvoorbeeld: 8 volwassenen met 2 Dafjes betalen samen voor de puzzelroute: 2×95 + 4×30 = 310 euro (circa 38 euro p.p.).