Bedrijven en Groepen

Kiezen of Mixen!!

Elke groep is op zoek naar zijn eigen invulling. Op zoek naar ontspanning, hilariteit, competitie of teambuilding. We hebben leuke combinaties gemaakt, maar je kunt ook zelf mixen!

Voor bedrijven, families en groepen!

Kom Genieten.

Een hele dag of een middag op stap met het bedrijf, vriendengroep of familie? Wij vinden het geweldig om u een onvergetelijke dag te bezorgen! Ook voor informele vergaderingen kunt u bij ons terecht.

We hebben hieronder een aantal prachtige programma’s samen gesteld, maar we stellen voor u graag een middag op maat samen. Elke mix is te maken met Dafjes, Haka, fluisterbootje varen, Kajakracen, Kluiskraken, Stepbiken, boogschieten, et cetera. Uiteraard aangevuld met een heerlijke uitgebreide lunch en/of een buffet of barbecue.

Kom Genieten van één van onze arrangementen. Natuurlijk wordt u daarbij naar wens voorzien van een heerlijk lunch, een uitgebreid buffet of een barbecue. Maar een diner van een Chefkok kan natuurlijk ook!

Dafjes Arrangementen
Weerribben en Gaasterland.

Vanaf 54 euro p.p.

Met het bedrijf of met een groot gezelschap op pad? Kies dan voor… een heerlijke en hilarische puzzelroute door de Weerribben of het Gaasterland. Per 2 personen heb je een Dafje tot je beschikking. Coronaproof dus!

De arrangementen zijn te combineren met een picknick voor onderweg.
Je kunt kiezen voor de combinatie met Fluisterbootje varen of een Kajakrace (Weerribben) of Boerenklompgolf (Gaasterland).
Onderweg beantwoord je de vragen en krijg je de hilarische behendigheidsproef met een Dafje voor je kiezen. De dagwinnaar wint de Daf-bokaal!.

Duur van de route: 4,5 tot 5 uur

Inclusief: ontvangst met koffie en koek, uitleg, puzzelroute met vragen, overlevingspakketje met versnaperingen, de Dafproef, prijsuitreiking met een glaasje bubbels, brandstof en verzekering. Optioneel Fluisterbootje varen, Kajakrace of Boerengolf + consumptie.

Prijzen:
Weerribbenroute met koffie en koek, uitleg, puzzelroute, Dafproef, prijsuitreiking met bubbels:
54 euro euro per persoon

Weerribben met Fluisterbootje: koffie en koek, uitleg, puzzelroute, consumptie + Fluisterbootje varen, Dafproef, prijsuitreiking met bubbels:
62 euro euro per persoon

Weerribben met Kajakrace: koffie en koek, uitleg, puzzelroute, consumptie + echte kajakrace, Dafproef, prijsuitreiking met bubbels:
70 euro euro per persoon

Gaasterland route: koffie en koek, uitleg, puzzelroute, Dafproef, prijsuitreiking met bubbels:
54 euro euro per persoon

Gaasterland met Boerengolf: koffie en koek, uitleg, puzzelroute, consumptie + Boerengolfen, Dafproef, prijsuitreiking met bubbels:
62 euro euro per persoon

Picknick toevoegen? 12,50 euro p.p. Prijzen lunch, BBQ en buffetten op aanvraag

Arrangementen vanaf 10 personen. Kajakracen vannaf 20 personen. Leeftijd bestuurders minimaal 23 jaar.

Prijzen zijn inclusief BTW.

Kluis Kraken, Stepbike, Haka, Dafproef, … Vanaf 2022

Bijvoorbeeld:

Dagvullend: Kraak de kluis, lunch, Dafje rijden, fluisterbootje varen en buffet. Vanaf 95 euro p.p.

Middagvullend: Lunchbuffet met Kraak de Kluis en Haka.
Vanaf 48 euro p.p.

Kraak de kluis, lunch en stepbiken. Vanaf 45 euro p.p.

Kraak de kluis, Dafjesproef en barbecue. Vanaf 55 euro p.p.

Zelf mixen of een programma op maat kan natuurlijk ook!

Nu alvast nieuwsgierig of reserveren? Neem contact met ons op!

Kluis Kraken Aan Tafel Vanaf 2022

Spanning aan Tafel!

Een arrangement waarin spel, gezelligheid en lekker eten centraal staat! Bijvoorbeeld met een Kraak de kluis spel waarbij uw gezelschap in teams allerlei vraagstukken moet op lossen om de kluis te kraken.
U begint met de spel uitleg, onder het genot van een drankje. Daarna gaan we kijken wie de het meeste vraagstukken oplost en als eerst de Kluis open krijgt. Ondertussen geniet u van een heerlijk diner of buffet.

Prijzen met het spel, 3 consumpties, buffet, barbecue of diner van de Chef vanaf 39 euro per persoon. Minimaal 15 personen.

Nu alvast nieuwsgierig of reserveren? Neem contact met ons op!